ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2016-2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ–ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ

ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Ε.Π.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ  2016 – 2017

Άγιος Νικόλαος 24 – 08- 2016

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λασιθίου  ανακοινώνεται ότι στις 12-9-2016 θα πραγματοποιηθεί μονοήμερο σεμινάριο διαιτησίας για την προεπιλογή διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λασιθίου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 . (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ)

Για την συμμέτοχη στο σεμινάριο και στις εξετάσεις πρέπει οι διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας να υποβάλουν στην Επιτροπή Διαιτησίας την σχετική Αίτηση Συμμετοχής   .

Οι διαιτητές , βοηθοί και παρατηρητές που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στην ΚΕΔ / ΕΠΟ πρέπει να προσκομίσουν το αντίγραφο της αίτησης .

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνουν οι γραπτές εξετάσεις των Διαιτητών και Παρατηρητών διαιτησίας καθώς και τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών . Η προθεσμία υποβολής της αίτηση συμμετοχής είναι μέχρι της 12 Σεπτεμβρίου 2016 .

Οι διαιτητές και παρατηρητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο σεμινάρια προεπιλογής θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω έγγραφα την ημέρα του σεμιναρίου :

  • Αντίγραφο ποινικού μητρώου.
  • Ιατρική Γνωμάτευση για τους διαιτητές από παθολόγο και από οφθαλμίατρο και για τους παρατηρητές διαιτησίας μονό από οφθαλμίατρο ( Νοσοκομειακό ή ιδιώτη ιατρό ) .

Όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές μέλη της ΕΠΣ Λασιθίου είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το σεμινάριο το όποιο θα γίνει πριν την έναρξη των αγώνων του Κυπέλλου και πρωταθλήματος  της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ  .

Γραπτές Εξετάσεις:

Οι εξεταζόμενοι απαντούν σε ερωτηματολόγιο το οποίο έχει σταλεί από την Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο με είκοσι (20) ερωτήσεις που αφορούν τους Κανόνες Παιχνιδιού , οι ερωτήσεις είναι στην εξεταστέα υλη της Ε.Π.Ο. που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.

Εξετάσεις φυσικής κατάστασης :

Το τεστ φυσικής κατάστασης για τους διαιτητές είναι αυτό που αναφέρεται στο Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου-Κανονισμός Υλοποίησης και Εφαρμογής Ιούνιος 2016 .

Σε περίπτωση απουσίας ή αποτυχίας στις Γραπτές Εξετάσεις ή στις Εξετάσεις φυσικής κατάστασης οι διαιτητές δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται μέχρι την επιτυχή εξέταση/επανεξέτασή τους σε ημερομηνία που θα ορίσει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λασιθίου .

(Αρχεία και σύνδεσμοι)

ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 2016-2017

TEST_FIFA-UEFA 2016-2017 κ’ οδηγίες

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2016-2017

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ